Suntem aici pentru a satisface cele mai exigente cerinte

PrezentareCAMPACK este o companie cu capital romanesc, producator de pungi BOPP si CAST, PE, importator si distribuitor de produse destinate ambalarii secundare, aplicabilitatea produselor noastre avand o sfera larga de actiune.

Prin locatia firmei noastre, Brasov, in centrul tarii, am reusit sa fim aproape de clientii nostri in timp util,sa studiem indeaproape nevoile lor, si sa le putem oferi solutii eficiente de ambalare. Toate aceste atuuri au propulsat CAMPACK pe piata de profil, fiind una din companiile importante si cu renume bun din Romania. Incercam sa aprofundam cat mai bine ceea ce aveti nevoie, sa oferim solutii eficiente in timp util, ocolind proceduri interne complicate si stufoase care ar putea bloca o abordare rapida a colaborarii, iar experienta de pana acum nespune ca suntem pe drumul cel bun, clientii nostri de pana acum , ne spun acelasi lucru.

Ne dorim si reusim pentru clientii nostrii sa practicam o politica de preturi corecta, ne dorim sa fim unul dintre partenerii dumneavostra preferati in afaceri si afacerile pe care le derulam impreuna sa fie de comun avantajoase. Credem cu tarie, ca orice relatie de afaceri trebuie sa fie egal avantajoasa de ambele parti, si pentru asta muncim zi de zi alaturi de clientii si furnizorii nostrii.

Abordarea serioasă, flexibilă şi corectă a relaţiilor de afaceri a facut să câştigăm respectul clienţilor nostrii, printe acestia numarandu-se nume importante din industria romaneasca.

Viziunea nostra: Produse potrivite si eficiente , preturi competitive si livrari "just in time".

Contacteaza-ne acum

Harta online

Harta-campack

Proiectul "Diversificarea productiei prin investitite continua la Campack SRL", finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Anunt finalizare proiect
logoUE
 
Pentru informatii detailate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea Europeana , va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Sau site-ul www.inforegio.ro si pagina de Facebook InfoRegio